AMR – membra PWG cu drepturi depline

PWG

Asociatia Medicilor Rezidenti a devenit  in 3 noimebrie 2007 membra al celei mai importante retele profesionale Europene destinate medicilor rezidenti:  Permanent Working Group of European Junior Doctors (PWG-http://www.juniordoctors.eu ).
Infiintata in Germania in mai 1976, Permanent Working Group of European Junior Doctors este o organizatie medicala europeana avand in prezent afiliate 25 de organizatii nationale, asociatii de medici rezidenti din diferite tari ale Europei. PWG are ca obiective principale apararea intereselor medicilor rezidenti, imbunatatirea relatiilor dintre membri sai, colaborarea cu alte organizatii medicale din Europa si dezvoltarea profesionala a medicilor rezidenti.

 

Membrii PWG au votat in unanimitate, in cadrul intalnirii din 3-4 Noiembrie din Brdo (Slovenia), includerea AMR ca membru cu drepturi depline – http://www.juniordoctors.eu/pwg/site/index.php?lnk=about.nmem .

 

Statutul de membru al Permanent Working Group reprezinta pentru Asociatia Medicilor Rezidenti un important demers in colaborarea cu organizatii de rezidenti straine in domenii precum pregatire postuniveristara, schimburi de experienta, educatie medicala contiunua, reprezentarea intereselor medicilor rezidenti si stimularea activităţilor de profesionalizare a cadrelor medicale, beneficiind de experienta si suportul altor asociatii de medici rezidenti din Europa.

 

16.01.2007

Asociatia Medicilor Rezidenti

 

 

Participarea Asociatiei Medicilor Rezidenti la PWG Spring Meeting, Bergen -Norvegia, 30-31 Mai 2008

29.05.2008